Podjela zaštitnih maski za starije osobe i rizične skupine

Kako bismo zaštitili naše najstarije mještane kao i osobe koje spadaju u rizičnu skupinu u akciju doniranja zaštitnih maska uključile su se pravne osobe iz naše Općine - „KROJOSTIL“ d.o.o. i „ALDATEX“ j.d.o.o., koji su za naprijed navedeno donirali 400 zaštitnih maska. Ovom prilikom zahvaljujemo se na donaciji zaštitnih maska, koje će našim starijim mještanima u subotu,  28. ožujka 2020. godine,  dijeliti operativne snage Stožera civilne zaštite Općine Jakovlje. Zaštitne maske dijelit će se u jutarnjim satima ispred trgovina „TRGOSTIL“ d.d. u Igrišću, Jakovlju i Kraljevom Vrhu.

Borba protiv korona virusa zahtjeva velike napore svih nas, stoga smo osigurali velik broj zaštitnih maski za podjelu starijim osoba. Svoju potrebu za maskom možete iskazati putem telefona 01/3351-205, te će Vam ista u narednim danima biti dostavljena na kućni prag.

Ne treba ponovno naglašavati da se nalazimo u kriznoj situaciji svjetskih razmjera i tome se svi moramo maksimalno prilagođavati u cilju njenog prevladavanja, odnosno maksimalnog ograničavanja širenja korona virusa. Stoga su se u akciju doniranja zaštitnih maski uz „KROJOSTIL“ d.o.o., „ALDATEX“ j.d.o.o. uključili i općinska načelnica kao i zamjenik općinske načelnice.

OSTANITE DOMA, UKOLIKO JE TO MOGUĆE!

ČUVAJMO STARIJU POPULACIJU, NEKA JE TO STALNA OBVEZA I DUŽNOST MLAĐIH!

#krojostil#aldatex#sanjaborovec#mariohlad#